Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

Chengdu Rainpoo Technology Co., Ltd.

RIY oblique cameras

PRODUCTEN

Kies een geschikte en professionele camera voor je drones

Camera vergelijking

Model Enkele lenspixels (10000) Asferische spiegel Vervormingscorrectie ED-lens Attitude-oplossing Luchtfilter Sky-doelwit Sky-AAC HS schijf / parametrische aanpassing

klanten-reviews

 • Martin Elgammal

  Martin Elgammal

  "DG4Pros is absoluut de beste schuine camera die ik ooit heb gebruikt, hij is robuust en licht, één camera kan worden gedragen door zowel mijn DJI M600Pro als drones met vaste vleugels. Ik gebruik hem voor slimme stadsprojecten en ik weet .. .

 • Emili del Pozo

  Emili del Pozo

  "Ik was een van de eerste gebruikers van de schuine camera van Rainpoo en kocht in 2017 een D2-camera. Tot op de dag van vandaag helpt deze D2 me nog steeds met mijn kaartprojecten."

 • James Saidan

  James Saidan

  Ik ben een klant uit Oezbekistan, de stad Tasjkent. Ik ben tevreden met deze verkoper en deze camera. Elke keer als ik op tijd reacties van deze verkoper krijg voor mijn verzoeken. We hebben ook gechat via WeChat.

3D-modelweergave